Over mij

Van kleins af aan was ik geïnteresseerd in geld zaken. Monopoly was mijn favoriete bordspel, ook wilde ik als 8 jarig meisje alles weten over rente en vroeg alles aan m'n moeder erover. "je kan gratis geld krijgen door het uit te lenen? wow"
Ik kon niet wachten tot ik 12 was om mijn eigen bank rekening te openen. Daar liep ik dan trots met mijn penny automaat. 

 

Ik was altijd al plannen aan het bedenken om geld te verdienen. Zo had ik honderden boeken, ik stickerde ze en verhuurde ze aan mijn buurt kinderen. Ook probeerde ik een kwekerijtje voor planten stekjes op te zetten maar echt groene vingers had ik niet haha.

 

Toen ik 15 was kocht ik mijn eerste partij kleding in het buitenland en verkocht het tegen 7 keer de inkoop prijs.

Toch vindt ik familie altijd het belangrijkste wat er is.
Jaren heb ik kosteloos gewerkt in het bedrijf van mijn vader en spaarrekeningen weden altijd  leeg gehaald met verjaardagen, sinterklaas of om aan de verlangens van mijn broertjes en ouders gehoor te geven. 

Inmiddels een stukje ouder en niet meer geïnteresseerd in een 0.01 % bankrente en verkoop van kleding maar nog altijd into geldzaken. Niet verassend dat ik uiteindelijk uit kom bij handelen in futures /traden.
 

Uiteindelijk overgestapt naar cryptocurrencies in 2017 net voor de flinke stijging (bullrun) de volatiliteit ( heftige koersschommelingen) en de mogelijkheden van dit nog te onbekende terrein (voor vele) vindt ik reuze interessant.

Ik ben er fulltime ingedoken om alles te leren en te begrijpen, wat was het een saai leerproces, is er nou niemand die dit luchtig kan brengen? Iemand die uitlegt hoe alles werkt en wat je WEL moet doen en vooral wat NIET? Het heeft een hoop tijd en geld gekost om de lessen te leren waar ik vandaag de dag wat aan heb. 


Nu hoef ik niet meer de hele dag naar een scherm te staren (day traden) om winstgevend te zijn. Ik spendeer er nu max een uur per dag eraan maar ook als ik er een periode niet naar om kijk stijgt mijn portfolio daardoor heb ik de vrijheid om mijn tijd verder te besteden aan samen zijn met mijn familie/zoontje, leuke uitjes, mijn cursisten en persoonlijke ontwikkeling.

Ik volg graag seminars van 365, Tony Robbins, Grand Cardone. En luister graag naar podcast van o.a. IMU, Micheal Pilarczyk en Tim Ferris. Ik hou van lekker eten en sport 1 tot 3 keer in de week, ik lees minstens 1 (non fictie) boek per week, vindt marketing onwijs interessant en vindt het super leuk om mensen te helpen met hun vragen over bitcoin/crypto,

Jaimtube is daardoor ontstaan. Veel mensen kwamen met vragen op Telegram bij me en ik merkte dat ik het leuk vindt om daarbij te helpen, dat in combinatie met dat ik vindt dat er te weinig op een luchtige manier over blockchain/crypto/bitcoin wordt verteld. Daarom zet ik mij in, om podcasts op te nemen, video's en cursussen te ontwikkelen.

Ik twijfel er niet aan dat cryptocurrency's straks deel uit gaat maken van het dagelijks leven, investeren (in kennis) vindt ik dan ook een logische stap. Helemaal nieuw met crypto? luister dan mijn podcast: wat is Bitcoin hier

Wil je meer over me weten? Ik ben elke dag te vinden op Instagram via stories.